Schuurwoning

Wilt u graag een schuurwoning laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen van een schuurwoning precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Sobere woning in boerenstijl

De naam schuurwoning is vrij gemakkelijk te verklaren. Op boerenerven waar geen boerenbedrijf meer gevestigd is, werden schuren omgebouwd tot woningen. De stijl daarvan is sober en functioneel, maar vooral heel open. Dit werd een inspiratiebron voor nieuw te bouwen woningen. Uiteraard kunt u de schuurwoning precies zo indelen als u zelf wilt. Daar helpen wij u graag bij.

Natuurlijke en robuuste uitstraling

Wilt u een langgerekte woning met veel natuurlijke materialen en een robuuste uitstraling? Dan is een schuurwoning precies wat u zoekt. Vooral wanneer u een kavel hebt in een landelijke omgeving. Daar heeft u alle ruimte om uw woning exact zo te maken als u wenst.

Ook moderne varianten mogelijk

U bent zeker niet verplicht om u te houden aan het sobere uiterlijk van de oorspronkelijke schuurwoningen. Als u bijvoorbeeld veel glas wilt toepassen in de gevel of een open indeling wenst, kan dat allemaal. Wij denken graag met u mee en beantwoorden uw vragen om de woning helemaal perfect te realiseren voor u.

Wij bouwen uw schuurwoning flexibel en met service

Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw schuurwoning bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hellendoorn

Hellendoorn

Almelo

Almelo

Albergen

Mander

Harbrinkhoek

Fleringen

Hellendoorn

Direct contact Alle woningtypes

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan