Landelijke bouwstijl

Wilt u graag een huis in landelijke bouwstijl laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen hiervan precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Traditioneel design

Een huis in landelijke bouwstijl ziet er traditioneel uit. De aankleding oogt nostalgisch, maar in de vorm van de woning kan veel variatie bestaan. Uiteraard kunt u de woning precies zo indelen als u zelf wilt. Daar helpen wij u graag bij.

Modern en detailrijk

Dat een bouwstijl aan vroeger refereert, wil niet zeggen dat het niet volgens de modernste inzichten kan worden gebouwd. Wij realiseren uw woning precies zoals u wenst. Met een stolpkap en rijke details in het metselwerk. Of heeft u liever een gevel van keimwerk? Alles is mogelijk in overleg.

Regionale verschillen

De landelijke bouwstijl heeft altijd duidelijke regionale verschillen. Zo is de kleurstelling vaak afhankelijk van de plek waar gebouwd wordt. Soms is rieten dakbedekking gebruikelijk, maar dat kunnen ook keramische pannen zijn of een combinatie daarvan. Zinken hemelwaterafvoer en een plint of trasraam maken de woning helemaal in stijl af.

Wij bouwen flexibel en met service in landelijke stijl

Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw huis in landelijke stijl bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rijssen

Hellendoorn

Hellendoorn

Hellendoorn

Hellendoorn

Almelo

Hezingen

Tubbergen

Hardenberg

Direct contact Alle bouwstijlen