Engelse bouwstijl

Wilt u graag een huis in Engelse bouwstijl laten bouwen of wilt u meer informatie over wat de eigenschappen hiervan precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Traditionele uitstraling

Wonen in de sfeer van vroeger, maar het liefst wel met de moderne gemakken van nu? Als u kiest voor een woning die gebouwd wordt in de Engelse bouwstijl is dat precies wat u krijgt bij Aannemersbedrijf Hoek. Ervaar een landelijke bouwstijl, een rustieke uitstraling en bovenal oog voor traditie. Hoe u de woning van binnen en van buiten verder wilt indelen, is helemaal aan u. Uiteraard helpen we u daar graag bij.

Rustiek wonen

De Engelse bouwstijl voor woningen ontstond in de 19e eeuw en was een directe tegenreactie op de industrialisatie en sombere verstedelijking die op dat moment speelde. Wie een huis in deze bouwstijl bekijkt, ziet meteen het verlangen naar de natuur terug. Daarnaast kenmerkt de Engelse bouwstijl zich door een combinatie van een robuuste en tegelijkertijd knusse uitstraling.

Geborgenheid onder een hoog dak

Een huis in Engelse bouwstijl is verder te herkennen aan een vrij hoog dak, dat veelal bedekt is met riet. De kleine uitbouwen, erkers en dakkapellen, gecombineerd met een sierlijke combinatie van natuurlijke materialen zorgen ervoor dat iedereen zich enorm geborgen voelt in dit type huis.

Hoe Engels wilt u het hebben?

Op wat voor manier u uw huis in Engelse stijl ook voor u ziet: bij Aannemersbedrijf Hoek staan uw wensen voorop. We zijn uitermate flexibel zodat we overal op kunnen inspelen. En daarbij zorgen we natuurlijk ook voor een uitstekende service die nodig is als we uw huis van een Engelse bouwstijl voorzien.

Meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Almelo

Almelo

Almelo

Almelo

Almelo

Tubbergen

Fluitenberg

Zenderen

Hengelo

Direct contact Alle bouwstijlen