Herenhuis

Wilt u graag een herenhuis laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen van een herenhuis precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Alle ruimte en een prachtige stijl

Robuust, statig, luxe en authentiek, dat zijn goede kernwoorden om de stijl van een herenhuis te omschrijven. Bovendien kiest u hiermee voor een ruime woning, die u precies zo kunt indelen als u zelf wilt. Uiteraard helpen wij u daar graag bij.

Entree in het midden

Typerend aan een herenhuis is de entree, die zich in het midden van de vrijstaande woning bevindt. De lange zijde van het huis loopt vrijwel altijd parallel aan de weg. Meestal bestaat een dergelijk huis uit 2 (of 1,5) woonlagen met een kap. Een stolpkap wordt daarbij het vaakst gekozen.

Kies voor symmetrie en traditionele details

Een herenhuis valt op door zijn ruimte, zijn statige voorkomen, maar ook door zijn symmetrie. En als u wat beter op de details let, ziet u allerlei moois. Vaak zijn dit traditionele zaken, zoals een cementraam (plint) onder de woning. Maar ook hardstenen raamdorpels, passende kozijnen en een getimmerde bakgoot met sierlijst passen vaak prima. Aan u de keuze.

Wij bouwen uw herenhuis flexibel en met service

Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw herenhuis bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Enschede

Hengelo

Vroomshoop

Nijverdal

Almelo

Almelo

Almelo

Almelo

Almelo

Direct contact Alle woningtypes

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan