Boerderij

Wilt u graag een boerderij laten bouwen of bent u op zoek naar uitgebreide informatie over het laten bouwen van een boerderij? Op deze pagina gaan we daar graag dieper op in.

Lekker landelijk wonen

Wonen buiten de bebouwde kom zoals in een heerlijke boerderij lijkt met de dag aan populariteit te winnen. Het is dan ook een idyllisch beeld: genieten op een grote boerderij waar u misschien wat dieren kunt houden en een moestuin kunt aanleggen. Helaas is het niet altijd zo dat er al een ruim aanbod van bewoonbare boerderijen bestaat. En dat hoeft ook helemaal niet, want een nieuwe woning kan ook prima in deze stijl gebouwd worden.

Genieten van rust en ruimte

Wonen in een boerderij betekent genieten van een authentiek gevoel met lekker wat ruimte om het huis. Zeker als u de drukte van de stad gewend bent, kan wonen in een landelijke omgeving een ware openbaring zijn. Bovendien ziet een (woon)boerderij er ook altijd meteen heel knus en gezellig uit. Zowel van binnen als van buiten.

Kies de boerderij die bij u past

Bij een boerderij denken we meestal al snel aan een zeer groot perceel. Maar ook als u bijvoorbeeld een wat bescheidener kavel heeft, is het alsnog mogelijk om daar een boerderij op te laten bouwen. Typisch herkenbare elementen, zoals een rieten dak en opvallende staldeuren maken het plaatje helemaal af.

Wij bouwen uw boerderij flexibel en met service

We gaan altijd uit van úw wensen bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht tijdens de bouw van uw boerderij. Maar ook al in het voortraject, bij onze advisering rondom de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Almelo

Almelo

Hezingen

Hardenberg

Mander

Harbrinkhoek

Fleringen

Hellendoorn

Holten

Direct contact Alle woningtypes

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan