Notariswoning

Wilt u graag een notariswoning laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Luxe materialen en rijke detaillering

Een duidelijke eigenschap van een notariswoning is dat de materialen die gebruikt worden voor de bouw luxe varianten zijn. Daarnaast is een notariswoning altijd rijk gedetailleerd. Bovendien kiest u hiermee voor een ruime woning, die u precies zo kunt indelen als u zelf wilt. Uiteraard helpen wij u daar graag bij.

Levensloopbestendig wonen

Net als bij een herenhuis wordt een notariswoning gebouwd met de lange zijde naar de weg. De entree is opvallend en centraal geplaatst. Ook de stolpkap en symmetrie doen denken aan een herenhuis. Vooral jonge senioren laten graag een dergelijke woning bouwen. Dat komt doordat het vaak een éénlaagse woning is met de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daardoor is dit type woning zeer levensloopbestendig.

Kies voor een rijke uitstraling

U kiest voor een notariswoning omdat u dol bent op details als klassieke voordeuromlijsting, koperen hemelwaterafvoerbuizen, luxe luiken en siermetselwerk. Deze rijke detaillering zorgt voor een uitstraling die aanspreekt. In een dorpse of stadse omgeving past de woning het beste.

Wij bouwen uw notariswoning flexibel en met service

Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw notariswoning bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hellendoorn

Almelo

Almelo

Almelo

Fluitenberg

Broekland

Albergen

Direct contact Alle woningtypes

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan