Bouwen doen we samen

Bouwproces

Wij zijn gespecialiseerd in woningen bouwen op basis van de wensen en voorkeuren van onze klanten. Hoe we daarbij te werk gaan? Door de organisatiestructuur zijn de lijntjes kort. Zowel voor collega’s onderling als een groot aantal onderaannemers en toeleveringsbedrijven. Het bouwproces ziet er bij ons als volgt uit.

Kavel kopen

Uw nieuwe woning moet uiteindelijk ook wel ergens komen te staan. De volgende stap is dan ook om een bouwkavel te kopen zodat daar uw nieuwe woning gebouwd kan worden.

Misschien heeft u zelfs al een kavel gekocht en een bepaald type woning op het oog? Ook op dat moment kunt u prima instappen in ons bouwproces.

Woning bouwen

Of u nu al deze stappen via ons bouwproces hebt doorlopen of hier vooraf zelf al werk van had gemaakt: het is nu zaak dat de woning gebouwd wordt. En precies op dit punt komt onze expertise om de hoek kijken.

Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw van woningen. Wij vertalen de plannen naar de gewenste bouwproducten in onze eigen werkplaats, transporteren deze naar de bouwlocatie en gaan aan de slag met de bouw van uw huis.

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan