Klassieke bouwstijl

Wilt u graag een huis in klassieke bouwstijl laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen hiervan precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Traditioneel en tijdloos

Het grootste voordeel van een traditionele woning in de klassieke bouwstijl is dat u hierin tijdloos woont. De term klassiek is immers een waardeoordeel, een compliment. Bovendien zijn dit type woningen opgebouwd uit elementen die zichzelf al tientallen jaren hebben bewezen in de praktijk. Uiteraard kunt u de woning precies zo indelen als u zelf wilt. Daar helpen wij u graag bij.

Statig en sierlijk

Wanneer u een statige en sierlijke woning wilt bouwen, dan is een klassieke bouwstijl hier uitermate geschikt voor. De symmetrische stijl is zeer charmant en spreekt veel mensen aan. De opvallende details die u kiest, maken de woning helemaal af. Heeft u wensen op dit gebied? Alles is mogelijk in overleg.

Bijzonder metselwerk

Typerend voor een klassieke bouwstijl is dat er veel metselwerk in de gevel wordt toegepast. Daarin is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een gemetseld oortje in de gevel of een prachtige sierlijst aan de dakgoot. Dat soort klassieke details perfectioneert deze bouwstijl. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Wij denken graag met u mee.

Wij bouwen flexibel en met service in klassieke stijl

Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw huis in klassieke stijl bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hengelo

Hellendoorn

Enschede

Vroomshoop

Hellendoorn

Hellendoorn

Borne

Almelo

Almelo

Direct contact Alle bouwstijlen