Kempische bouwstijl

Wilt u graag een huis in Kempische bouwstijl laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen hiervan precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Ambachtelijke uitstraling

De Kempische bouwstijl komt uit de Belgische streek De Kempen. Typisch aan woningen in deze stijl is dat ze een ambachtelijke uitstraling hebben. De vele details en de traditionele materialen die erbij gebruikt worden, zorgen voor het kenmerkende uiterlijk. Uiteraard kunt u de woning precies zo indelen als u zelf wilt. Daar helpen wij u graag bij.

Paapstenen en dakkapellen

Alleen al het gebruik van paapstenen zorgt ervoor dat de Kempische bouwstijl zich onderscheidt van andere stijlen. De sfeer die hiermee gecreëerd wordt, is zonder meer uniek. Daarnaast zien we ook vaak praktische elementen in deze stijl, zoals dakkapellen om de ruimte optimaal te benutten. Weet u al hoe u het graag wilt hebben? Alles is mogelijk in overleg.

Lateien en Louvre luiken

Wanneer het op de ramen aankomt, biedt de Kempische bouwstijl weer een typisch eigen gezicht. Zo zien we vaak metalen kozijnen, maar niet bij elk raam. Lateien en vensterbanken aan de buitenkant zijn wel vrij gebruikelijk. Tot slot maken Louvre luiken deze bouwstijl helemaal compleet. Ziet u zich hier al wonen?

Wij bouwen flexibel en met service in Kempische stijl

Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw huis in Kempische stijl bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hellendoorn

Hellendoorn

Hellendoorn

Almelo

Almelo

Tubbergen

Fluitenberg

Tubbergen

Tubbergen

Direct contact Alle bouwstijlen