Moderne bouwstijl

Wilt u graag een huis in moderne bouwstijl laten bouwen of bent u benieuwd wat de eigenschappen hiervan precies zijn? Op deze pagina vertellen we u er graag meer over.

Duurzaam en modern wonen

Een huis dat volgens de moderne bouwstijl is gebouwd, is helemaal klaar voor de toekomst. Daarbij wordt het materiaalgebruik helemaal toegespitst op de duurzame wensen en eisen van tegenwoordig. Uiteraard kunt u de woning precies zo indelen als u zelf wilt. Daar helpen wij u graag bij.

Hout, steen, beton en metaal

Een belangrijk uitgangspunt van een modern gebouwde woning is dat de materialen zeer lang mee moeten gaan en liefst ook herbruikbaar zijn. Daardoor heeft het huis zo weinig mogelijk negatieve invloed op het milieu. Om die reden worden hout, steen, beton en metaal vaak als materiaal gebruikt bij de bouw ervan. Heeft u wensen op dit gebied? Alles is mogelijk in overleg.

Open indeling en rechte lijnen

Een typische woning in de modern bouwstijl heeft een open indeling. De ruimtes lopen in de woning naadloos in elkaar over. Dit biedt veel flexibiliteit voor u in de voorfase. Ook rechte lijnen zien we vaak terug in dit type woningen, net als subtiele detaillering. Maar er is ook ruimte voor experimenten, zoals gedurfde combinaties met andere materialen. Hoe creatief bent u?

Wij bouwen flexibel en met service in moderne stijl

Uw wensen staan altijd voorop bij Aannemersbedrijf Hoek. U mag van ons optimale flexibiliteit verwachten, zodat we hierop kunnen inspelen. Uiteraard bieden we u ook de service die u verwacht terwijl we uw huis in moderne stijl bouwen. Maar ook in het voortraject al, waarin we u adviseren over de invulling van uw plannen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vriezenveen

Hengelo

Rijssen

Hengelo

Enschede

Bedrijvenpark Twente Noord

Nijverdal

Almelo

Almelo

Direct contact Alle bouwstijlen