Bedrijfshal en kantoorpand

Wilt u graag een bedrijfshal of kantoorpand laten bouwen en zoekt u nog een deskundig aannemersbedrijf om u van A tot Z te begeleiden? Kies dan voor de professionals van Aannemersbedrijf Hoek. In onze eigen werkplaats vertalen we het op de tekentafel ontworpen maatwerk naar de gewenste bouwproducten en transporteren dit naar de bouwlocatie.

Gespecialiseerd in nieuwbouw

Wij hebben ons de afgelopen jaren toegelegd op de nieuwbouw van een verscheidenheid aan gebouwen. Kantoorpanden en bedrijfshallen behoren daar uiteraard ook toe. We leggen u graag uit hoe we hierbij te werk gaan en wat we voor u kunnen betekenen. Zo gaat u met een gerust hart het complete bouwtraject samen met ons tegemoet.

Wij bouwen uw kantoorpand of bedrijfshal flexibel en met service

We onderscheiden ons van standaard- en stramienbouw. Van begin tot eind liggen aansturing en coördinatie in handen van de werkvoorbereiding. Zo verlopen alle processen flexibel en snel. En dat is ideaal: want hoe sneller u uw bedrijfshal of kantoorpand kunt betrekken, hoe fijner dat natuurlijk is.

Op basis van uw wensen

Uw wensen stellen we keer op keer centraal bij Aannemersbedrijf Hoek. En onze al eerder genoemde flexibiliteit zorgt ervoor dat we daar altijd direct op kunnen inspelen. Daarbij krijgt u van ons ook de service die hoort bij het kwalitatief bouwen van een nieuwe bedrijfshal. En die service is gedurende het gehele proces merkbaar. Zelfs al in het voortraject waar we u van advies voorzien over de invulling van uw plannen bij de bouw van een kantoorpand.

Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vriezenveen

Bedrijvenpark Twente Noord

Hardenberg

Albergen

Tubbergen

Almelo

Direct contact Alle woningtypes

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan