Bungalow

Wilt u graag een bungalow laten bouwen of wilt u weten wat de mogelijkheden op dit gebied zijn? Op deze pagina gaan we daar graag dieper voor u op in.

Luxueus wonen op de begane grond

Het zal voor de meeste mensen geen verrassing zijn, dat het belangrijkste kenmerk van een bungalow is dat alle vertrekken zich op dezelfde verdieping bevinden. Namelijk op de begane grond. Hierdoor is een bungalow vaak zeer populair bij oudere mensen of mensen die minder mobiel zijn. De trap op en af behoort voortaan tot het verleden, maar tegelijkertijd heeft u nog wel de beschikking over een fijne tuin of patio.

Stel zelf uw ideale bungalow samen

Heeft u er al over nagedacht hoe uw gelijkvloerse woning eruit moet komen te zien? En gaat u daarbij voor een landelijke of juist een moderne stijl? Bij Aannemersbedrijf Hoek bepaalt u zelf hoe uw woning gaat worden. U deelt uw comfortabele woning precies zo in als dat u zelf wilt. Het is vanzelfsprekend dat wij u daarbij graag van advies en hulp voorzien.

Levensloopbestendig

Een bungalow is volledig aan te passen op basis van uw wensen en voorkeuren. Zowel de wensen van nu als die van voor de toekomst. Bent u minder valide, dan zijn er misschien nog meer aanpassingen nodig. Zoals het weglaten van drempels of extra brede (en dus rolstoelvriendelijke) deuren. In een bungalow is het allemaal mogelijk, dus bespreek vooraf met ons goed waar u precies naar op zoek bent.

Wij bouwen uw bungalow flexibel en met service

Kortom: uw wensen zijn ons uitgangspunt bij Aannemersbedrijf Hoek. Wij zorgen voor een optimale flexibiliteit en de uitgebreide service die u mag verwachten bij de bouw van uw bungalow. Wij adviseren u bovendien graag bij de invulling van al uw plannen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Almelo

Hardenberg

Hengelo

Direct contact Alle woningtypes

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan