Familiebedrijf waar werknemers zich thuis voelen

Aannemersbedrijf Hoek is een platte organisatie, met korte lijntjes en ruimte voor ontspanning

Aannemersbedrijf Hoek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bouwbedrijf, waarin ambachtelijk vakmanschap en duurzame kwaliteit hand in hand gaan. Momenteel hebben we 50 werknemers binnen onze platte organisatie. De basis voor ons bedrijf is gelegd in 1978. Met een minimale hiërarchische structuur binnen de organisatie, kent iedere werknemer zijn of haar verantwoordelijkheden. De arbeidsproductiviteit ligt hoog en we gaan doelmatig te werk. Door de organisatiestructuur zijn de lijntjes kort. Zowel voor collega’s onderling als een groot aantal onderaannemers en toeleveringsbedrijven.
Dit alles zorgt ervoor dat Hoek een familiebedrijf is, wat zich ook doorzet buiten werktijd. Recreatie en ontspanning, bijvoorbeeld in de vorm van bedrijfsuitjes en de traditionele vrijdagmiddagborrel, zorgen namelijk voor de juiste balans.

Maatschappelijke rol in de gemeente Tubbergen

Met de ondersteuning van sociale en maatschappelijke projecten en de sponsoring van sportverenigingen heeft Aannemersbedrijf Hoek een vaste plaats verworven in de Tubbergse samenleving.

Werkplaats

Bouwen doen we samen

Bouwproces

Brochure aanvragen

Interesse? Met veel aandacht hebben wij onze brochure samengesteld! Vraag hier de brochure aan!

Ook kunt u een offerte aanvragen.

Brochure aanvragen Vraag offerte aan