Saksische bouwstijl

Wilt u graag een huis in Saksische bouwstijl laten bouwen of wilt u meer informatie over wat de eigenschappen van een Saksische boerderij precies zijn? We vertellen u er hier alles over.

Hallenhuisboerderij

De een noemt het een woning in Saksische bouwstijl, de ander gebruikt de term hallenhuisboerderij liever. Van oorsprong is het in elk geval een langgestrekt, driebeukig gebouw. De deel zit in het midden en de stallen bevinden zich aan weerszijden. Ooit waren dit soort boerderijen ook met stro of riet bedekt en voorzien van lemen vakwerkwanden. Maar tegenwoordig zijn er natuurlijk vele variaties mogelijk op dit gebied. Wij helpen u dan ook graag bij de realisatie van uw woning in een Saksische bouwstijl.

Eigen stijl in een landelijke omgeving

Heeft u een kavel in een prachtig landelijk gebied maar wilt u liever geen standaard vrijstaande woning? Dan is een huis dat voorzien is van een Saksische bouwstijl misschien geschikt voor u. De unieke combinatie van materialen en details zorgen voor een echt droomhuis. Het is niet alleen rustiek en landelijk, maar zeker ook voorzien van al het gemak en comfort dat we vandaag de dag gewend zijn.

Inspelen op uw wensen

Hoe u uw huis in Saksische stijl precies wilt laten ontwerpen en bouwen: bij Aannemersbedrijf Hoek gaan we uit van uw wensen. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we overal op kunnen inspelen. Waarbij we uiteraard ook de vergaande service bieden die nodig is bij het succesvol realiseren van een woning in de Saksische bouwstijl.

Meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rijssen

Hellendoorn

Hellendoorn

Borne

Hellendoorn

Hellendoorn

Almelo

Almelo

Hezingen

Direct contact Alle bouwstijlen